Tabernaakkeli ry
Yhdistyksemme palvelutyön tavoitteena on voittaa niin monia sieluja Jeesukselle kuin mahdollista ja palauttaa Jeesuksen yhteyteen ne, jotka syystä tai toisesta ovat Hänestä luopuneet, sekä vahvistaa heikkoja ja nostaa alaspainettuja. "Kadonneet minä tahdon etsiä, eksyneet tuoda takaisin, haavoittuneet sitoa, heikkoja vahvistaa.", Hesekielin kirja 34:16
Jotta tämä toteutuisi, mikä joka tapauksessa aina on pelkästään Jumalan armoa, meidän tulee valvoa omaa vaellustamme ja kilvoitella päivittäin. "Jolla on puhtaat kädet, se kasvaa voimassa.", Jobin kirja 17:9.

Yhdistyksen nimi Tabernaakkeli tulee hebrean kielestä ja merkitsee ilmestysmajaa, paikkaa, jossa Jumala ilmestyy. Vanhassa liitossa Jumala ilmestyi kansalleen erämaassa ilmestysmajassa kahden kerubin välissä. Tämän päivän ilmestysmaja on seurakunta, jossa Jumala ilmestyy Pyhän Henkensä ja sakramenttiensa, mm. sanan ja ehtoollisen kautta. Ilmestysmaja merkitsee myös Jeesusta itseään: "Ja Sana tuli lihaksi ja asui meidän keskellämme - alkutekstin mukaan pystytti telttamajansa meidän keskellemme (kreikaksi "skeneo") ja me katselimme hänen kirkkauttansa, senkaltaista kirkkautta, kuin ainokaisella Pojalla on Isältä; ja hän oli täynnä armoa ja totuutta.", Johanneksen evankeliumi 1:14. Ilmestysmaja on edelleen vertauskuva jokaisesta uskovasta ihmisestä.


Tabernaakkeli ry:n toiminta:

Sanan ja rukouksen tilaisuudet
Tabernaakkeli ry on vuonna 1996 perustettu yhdistys, joka järjestää Sanan ja rukouksen tilaisuuksia eri puolilla Suomea. Tilaisuuksia pidetään keskimäärin 15 kuukaudessa, pääasiassa julkisissa tiloissa, mutta myös kotikokouksina.

Sielunhoitotyö
Yhdistys palvelee pyynnöstä koti-, sairaala- ja vanhainkotikäynnein. Sielunhoitotyötä tehdään myös puhelimitse.

Ulkomaan lähetystyö
Tabernaakkeli toimii lähetystyössä myös ulkomailla. Tähän mennessä lähetystyötä on tehty Väli-Amerikan ja Afrikan maissa sekä mm. Intiassa, Israelissa että Venäjällä.

Orpo- ja hoitokotitoiminta
Yhdistys tukee lasten orpo- ja hoitokoteja seitsemällä paikkakunnalla Intiassa ja Sri Lankassa. Lapsia näissä kodeissa on yhteensä n. 300. Yhdistyksen kautta voit saada oman kummilapsen.

Raamattutunti- ja musiikkitallenteet
Raamattutunteja on saatavissa CD-, C-kasetti- video- ja DVD-tallenteina.

Yhdistys on tuottanut evankeliointitarkoitukseen musiikkiäänitteen "Sama voima on Herran". (loppuunmyyty)Yhteystiedot:
Jean Roos, Papinkatu 8 C 72, 33200 Tampere, puh. 050 518 5031, sähköposti: tästäMinä olen tie, totuus ja elämä.

Joh 14:6